Tietoa meistä

Turun kanava nuoriso ry on maahanmuuttajanuorille organisoitua toimintaa järjestävä kansalaisjärjestö. Järjestön toiminnan painopiste on Turun kaupungin alue, mutta järjestö osallistaa myös Turun lähikunnissa asuvia maahanmuuttajanuoria. Nuoret ovat sekä tyttöjä, että poikia ja suurin osa heistä on toisen sukupolven maahanmuuttajia ja syntyneet Suomessa.

He ovat siis suomalaisia nuoria, jotka elävät kahden kulttuurin välimaastossa, käyden läpi tapauskohtaisesti myös identiteettikriisejä. Järjestön tavoitteena on opettaa nuoria hyödyntämään kulttuuritaustansa parhaita puolia ja olemaan ylpeitä sekä suomalaisuudestaan, että vanhempien synnyinmaan kulttuuritaustastaan. Järjestö antaa nuorille kannustusta ja valaa heihin itseluottamusta sekä tarjoaa elämänhallintaa vahvistavia aktiviteettia pääasiassa harrastus- ja vapaa-ajan toiminnan merkeissä.

Järjestön perustamisen taustalla, oli tarve saada Turun seudulle kaikkia eri maahanmuuttajanuoria palveleva nuorisojärjestö, joka vastaa yhdessä toimimisen uuteen tarpeeseen jo täällä kasvaneiden nuorten parissa. Tarkoituksemme on tukea nuorten elämänhallintaa, itsenäistymistä ja koulunkäyntiä. Järjestö tuottaa toimintaa, jonka avulla nuoret ajattelevat positiivisesti ja sopeutuvat paremmin suomalaiseen yhteiskuntaan, kyeten silti olemaan ylpeitä omasta kansallisesta alkuperästään.

 

Yhteistyökumppanit

AUKIOLOAJAT

 Aqoon ryhmä

   tiistai & torstai

   klo 18.30–21.00

  Poikien iltapäivä

   lauantai & sunnuntai

  la klo 17.00–23.00,su 14.00–20.00